U15 tegen Borussia Mönchengladbach

Op zondag  6 november kruist onze U15  in Eindhoven de degens in een Europees duel met het Duitse Borussia Mönchengladbach.
 
De “Europa League - Women U16”, waaraan je alleen kunt deelnemen op uitnodiging, is een vriendschappelijke competitie die door een aantal vooraanstaande, vooral Nederlandse voetbalgrootheden wordt georganiseerd ter promotie van het damesvoetbal en voornamelijk bij de jeugd.
 
Eerder deze maand trokken onze meisjes al (met een bus vol supporters!) naar onze Noorderburen, waar ze in de eerste ronde een afspraak hadden met FC Trias. De Nederlanders konden niet van het thuisvoordeel profiteren want onze meisjes pakten met 0-2 de volle buit! De sfeer op de bus tijdens de terugreis was navenant…
 
Dat onze meiden aan Borussia, zoals aan menig andere Duitse ploeg, de handen vol zullen hebben staat buiten kijf. Maar aan de gedrevenheid zal het niet gelegen hebben, want de honger naar een tweede overwinning in Europa is groot.Trainer Jonas zal zijn troepen motiveren –want zo kennen we hem– om de tegenstander met goed voetbal te bekampen, en om er vanaf minuut 1 vol voor te gaan, in de overtuiging dat we alles in huis hebben ook de Duitsers te kloppen.
 
Ook deze maal is de supportersbus al zo goed als volzet, terwijl de wedstrijd pas binnen enkele weken gespeeld wordt. Het vertrouwen in Coach en speelsters groot, en de 2 grote zakken ambiance staan al klaar!
 
U15

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!