Ons artistiek stickerboek krijgt concurrentie maar blijft goedkoper

Ons voorbeeld om vrouwenvoetbal en kunst te koppelen kreeg onverwacht navolging lezen we in "Vrouwenvoetbalbe". Na ons artistiek stickerboek van Alan Ward en Neville Gabie volgt Imke Courtois.

Belgian Red Flame Imke Courtois, die op de laatste wedstrijd van Standard in dit kalenderjaar op bezoek bij DVC Eva’s Tienen vanwege een blessure niet kon aantreden, heeft zich dit weekend ingezet voor het Art meets Sport project ten voordele van Marc Herremans en zijn stichting To Walk Again!

Kunstenaar Pim Smit uit Wommersom creëerde een mixed media artwork met fotoshoots, voetbalposes in mannequin style in combinatie met diverse schildertechnieken.

Imke Courtois onder de verf voor de kunst! Foto - (c) PSLB

Imke Courtois onder de verf voor de kunst! Foto – (c) PSL

Het resultaat van de voetbalkunst van Imke Courtois en Pim Smit wordt op zaterdag 17 december 2016 geveild tijdens het gala Night To Walk Again in Knokke. De doelstelling van To Walk Again is laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aanbieden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage. Voorbeelden van dit soort activiteiten zijn sport- en vakantiekampen, aangepaste fitness, rolstoelbasketbal voor jongeren, sportinitiaties en meer.