NV Busch uit Lokeren nieuwe sponsor !

Busch Vacuümpompen en Systemen is een van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Hun assortiment bestaat uit vacuüm- en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen.

Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 3000 medewerkers in dienst, waaronder chemisch, mechanisch en onderhoudsspecialisten. Met hun wereldwijde servicenetwerk bieden zij hun klanten een naadloze service voor vacuümpompen en vacuümsystemen. De onderhoudstechnici en ingenieurs van Busch zijn verantwoordelijk voor vacuümsystemen in alle uithoeken van de wereld en in uiteenlopende industrieën – van oliewinning in de Noordelijke IJszee tot de verpakking van levensmiddelen in Patagonië.

Hun hoofdkantoor is gevestigd in Maulburg (Duitsland), waar ook hun grootste productielocatie zich bevindt. Maulburg is tevens de vestigingsplaats van de Duitse verkooporganisatie. Daarnaast heeft Busch fabrieken in Zwitserland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Korea en de Verenigde Staten. Busch is een familiebedrijf dat wordt gerund door de familie Busch.

En dit familiebedrijf ziet dan ook veel punten van gelijkenis met onze Club met familiale sfeer. Gedreven, gebeten door verbetering en top op hun niveau, maar met behoud van leute en plezier.

En wij zijn blij met hun steun. Ze schenken ook de matchbal van de wedstrijd tegen Standard Luik op 28 September.