Nummer 2 ... Lotte De Wilde

Lotte De Wilde, geboren op 3 juli 1998 en jeugdspeelster van HO Kalken, verliet vorig seizoen KAA Gent Ladies voor de Lady Bisons van de Lipscomb University van Nashville Tennessee. Ze trainde er onder de ervaren head coach Kevin O' Brien en speelde er op het middenveld in de NCAA division 1.

Lotte De Wilde was al een technisch vaardige speelster met veel voetbal intelligentie en voegt daar nu hardheid en maturiteit aan toe. Ze komt nu terug naar Laarne en heeft haar zinnen gezet op de Superleague als basis voor de verdere uitbouw van haar carrière. We zijn erg blij met haar keuze voor KAA Gent Ladies. Ze is onmiddellijk inzetbaar, ze kent de Club en is een zonder twijfel een versterking voor het team.

T1 Dave Mattheus die haar goed kent van bij de beloften zegt over haar : "Lotte heeft een groot recuperatievermogen, is sterk in het duel en is goed met het hoofd. Ze kan verdedigend uit de voeten op het middenveld en achteraan. Met de ervaring opgedaan in de USA is ze klaar voor haar doorbraak op het hoogste niveau."