Nog 4 belangrijke wedstrijden en de beker !

Volgende week Dinsdag staat er de zeer belangrijke wedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven op het programma. Dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden staat als een paal boven water, dat bewijst de verdiende overwinning van de Leuvense meisjes tegen de numero uno van het Belgische vrouwenvoetbal, Standard Luik. Week na week slijpen de Pietervrouwen hun messen om medogenloos en steeds efficiënter sportieve scalpen aan hun degen te rijgen. En wij kunnen ons thuis zeker geen puntenverlies veroorloven willen we blijven meedoen tot de laatste speeldag voor de titel. En die wil is aanwezig bij speelsters, trainers, bestuur en supporters. Daarom deze warme oproep aan allen die de Buffalo's een warm hart toedragen om aanwezig te zijn, ons vocaal te steunen en ons te helpen om deze moeilijke klip te nemen. Belgisch voetbalkampioen worden bij de mannen en de vrouwen op het hoogste niveau in hetzelfde seizoen is aan weinig clubs besteed.

Place to be Neptunus Stadion Botestraat 98C te Wondelgem, opening deuren vanaf 18u30 - aanvang van de wedstrijd 20u30.

Vooraf kan je smullen van ons uitgebreid koud buffet aan 15€ per persoon. Reserveren is een must en kan via mail ( Dominique.Reyns@kaagentladies.be ) of via telefoon 0477 50 61 42.

Uit "Vrouwenvoetbalbe"

"En die titelstrijd is plots helemaal opnieuw open na het verrassende verlies van leider Standard op bezoek bij OH Leuven (3-2). Wel bijzonder jammer voor OH Leuven en deze competitie dat het winnende doelpunt er eigenlijk eentje was die er nooit had mogen komen als de scheidsrechter en de twee assistenten van dienst hadden ingegrepen en het reglement hadden toegepast op het ogenblik dat het moest. Ze deden dat echter niet en zo scoorde Anaïs Bey-Temsamani het winnende doelpunt 3 minuten voor het einde van deze ontmoeting tussen OH Leuven en Standard. Daardoor maken in deze Super League plots weer 3 teams ( Standard Luik, RSC Anderlecht en wij ) kans op de Belgische landstitel vrouwenvoetbal 2017. Van een onverwachte wending gesproken."

Uit "Vrouwenvoetbalkrant"

"De Super League is zo mogelijk nóg een beetje spannender geworden. Standard stond er tot op heden het allerbeste voor, maar plots zijn de kansen opnieuw gekeerd.

 

Standard verloor vorige week thuis van AA Gent, waardoor de Buffalo's én Anderlecht op gelijke hoogte kwamen. Maar de Rouchettes hadden wel nog een match tegoed.

Toch was puntenverlies op bezoek bij OH Leuven uit den boze. Maar: makkelijk hadden ze het zeker niet in Heverlee. Na een snedige eerste helft stond er 2-2 op het scorebord.

De Rouchettes zetten alle zeilen bij, maar liepen daarbij vijf minuten voor tijd via Bey Temsamani nog in het mes: 3-2 zo voor OH Leuven, dat uitpakt met een geweldige stunt."

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen.