Nieuwjaarsstage Seizoen 2018-2019

Stage2017

Ook dit seizoen organiseert KAA GENT LADIES voetbalstages, de eerste dit seizoen vindt plaats op woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 januari 2019. De stage is voorbehouden voor meisjes U9 tem U13, dus geboren tussen 2010 en 2005. Ook speelsters niet bij KAA Gent aangesloten kunnen aan deze stage deelnemen. De stage gaat door op Sportcentrum Neptunus, Botestraat 98C, 9032 Wondelgem. 

 

3 dagen lang krijgt je dochter professionele begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde trainers! We bieden de deelneemsters eveneens een speciaal t-shirt, een heus diploma achteraf en is er een fotomoment met enkele dames van onze Superleague-ploeg. Bovendien krijgt elke deelneemster een gratis toegangsticket voor een wedstrijd van de Superleague!

 

Wij voorzien voor-en naopvang van 7u30 tot 17u15. De stage zelf start om 9u en eindigt om 16u dus de deelneemsters krijgen meer dan 5u training per dag! Bovendien voorzien we ook een warme maaltijd tijdens de lunchpauze en 2 tussendoortjes, één in de voor- en één in de namiddag.

 

Hieronder wat nuttige informatie:

* Een weinig zakgeld is toegelaten
* Wees op tijd. Laatkomers doen push-ups :-)
* Gelieve aangepast schoeisel voor synthetisch gras te voorzien, ALU studs zijn NIET toegelaten
* Voorzie ook sportschoenen of slippers voor tijdens het middagmaal

 

De inschrijvingen werden afgesloten. Bedankt aan al wie inschreef en we verwachten jullie op woensdag 2 januari op Neptunus, Botestraat 98C 9032 Wondelgem. Tot dan!

De stagecoördinators