Nieuwe speelsters bij de club.

Een nieuw seizoen voor de deur  betekent meestal nieuwe speelsters bij de club. Maar dit jaar ook heel wat nieuw bloed bij de trainersstaf zowel  voor de jeugd en als voor de seniors.
Onze nieuwe vrouwelijke jeugd coördinator Kim Vermeulen krijgt er maar liefst 7 (4 trainsters) nieuwe trainers en een jeugdkeepertrainer bij.

Ook hoofdcoach Dave krijgt er 5 nieuwe trainers bij en een nieuwe fysical coach Joke Schuermans.
Bij de beloften treedt Farid Goreishvand in de voetsporen van Tony Vermeiren.

Wanneer de kans zich aanbood om trainer te worden van de beloften, aarzelde hij niet om zich hiervoor op te geven. De KAA Gent Ladies staan bij hem dan ook hoog aangeschreven binnen het vrouwenvoetbal vanwege hun professionalisme, hun constructieve sportieve visie en hun mooi uitgetekende jeugdopleiding. De eerste weken binnen de club hebben dit alleen maar bevestigd. In samenwerking met een brede, eensgezinde sportieve staf en vele gemotiveerde vrijwilligers + een jonge, gepassioneerde kern die er vanaf de eerste seconde tot de laatste voor wilt gaan is iets waar elke trainer van droomt. Hij kijkt er dan ook naar uit om als ONE TEAM de weg verder te zetten naar meer sportieve successen.

De Jonge beloften staan onder leiding van voormalig jeugdtrainer Dieter Vermeulen. HijLeverde vorig seizoen prachtig werk bij onze U15. Voor Dieter is KAA Gent  Ladies een club die nauw aansluit bij de absolute top in België . De club is nog in volle ontwikkeling om de laatste stap naar de absolute top te zetten. Hij wil als trainer van de jonge beloften mee zijn steentje bijdragen in deze ontwikkeling. Meisjes die vanuit eigen jeugd of net de overstap maakten van de jongens, mee begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Bovendien is dit een zeer beloftevolle jonge groep die komend seizoen een nieuwe uitdaging aangaat in 2e nationale. Hij hoopt een stuk van zijn eigen winnaarsmentaliteit in de ploeg te krijgen, zodat we week na week een stap kunnen zetten richting groei naar hogerop.. Dit is een mooie uitdaging, waar we voluit voor gaan.
Ook bij de 2 provinciale ploegen nieuwe gezichten. Filip Vermeulen (1ste provinciale) en Jens Wauters (3de provinciale) nemen een heel uitdagende opdracht aan.

Filip is ons al een tijdje bekend omdat hij ons al eens een  half seizoen depanneerde bij de U15 en nu een gemotiveerde groep krijgt die bestaat uit een zo goed als dezelfde kern van vorig seizoen.
Voor Jens  daarentegen is het  volledig nieuw . Hij Trainde hiervoor steeds jeugdjongens. Hij was vorig seizoen al een paar keer te zien als scheids op onze velden bij vriendschappelijke wedstrijden en kreeg de smaak te pakken om eens dames te trainen. Aan hem de taak om aan  deze heel jonge groep van 15/16 jarigen de knepen van het voetbal te leren.

Rudi Bastiaans neemt onze provinciale en U15 keepsters voor zijn rekening onder het toeziend oog van Hans Bradt.  Rudi heeft zelf een keepersverleden en brengt dan ook heet wat ervaring mee.

Sportief Verantwoordelijke Donald