Nicky mikt op dubbel

Uit vrouwenvoetbalkrant

De Belgian Red Flames keerden deze week allemaal terug naar hun respectieve clubs. Zo ook doelvrouw Nicky Evrard, die voor een clean sheet zorgde tegen Schotland én met Gent nog alle prijzen kan pakken.

De Buffalo's kunnen nog mikken op de titel - al moeten ze dan minstens alle wedstrijden dit seizoen nog winnen - en ook in de Beker van België is alles nog mogelijk.

Meer zelfs: met een halve finale in en tegen Zulte Waregem hebben ze de 'beste loting' van de vier teams die nog deelnemen, want Anderlecht en Standard nemen het ook tegen elkaar op.

"Op papier is dat inderdaad de beste loting, maar we mogen Essevee zeker niet onderschatten. Het is een leuk gevoel dat de dubbel nog steeds mogelijk is, maar we moeten wedstrijd per wedstrijd verder kijken", beseft Evrard.

"We kennen coach Moerman nog en hij heeft tactisch wel zijn kwaliteiten, dus zal zeker iets neerzetten tegen ons. Wij staan er dan weer wanneer we er moeten staan, dus dat willen we ook tegen Zulte Waregem doen. We zitten in de goede flow, maar je weet nooit."