Met dank aan Ernst & Young, de CM en Craft

Voetbal zonder publiek is erg voor de speelsters, Voetbal zonder publiek is erger voor de supporters, Voetbal zonder publiek en zonder TV-uitzending is het ergst voor de supporters van de vrouwenclubs.

En in die situatie bevonden zich de meeste supporters van de vrouwenteams (Eleven Sports geeft hen met een rechtstreekse uitzending af en toe wat zuurstof), nu al maanden.

Hoe los je dat de dag van vandaag op? Live-streamen! Een camerateam en een regisseur zoeken, voor apparatuur zorgen, een commentator vinden, en een kanaal zoeken. Voor dat laatste was de Gentenaar graag bereid om te helpen.

Maar koken kost geld en COVID-19 zorgt ervoor dat financiële middelen verdampen. Gelukkig waren er onmiddellijk drie van onze partners bereid om de put te dichten en er mee voor te zorgen dat de belangrijke wedstrijd van morgenavond tegen Zulte-Waregem via Live-stream wordt uitgezonden. Belangrijk omdat in de laatste rechte lijn naar de play-offs elke misser cash betaald wordt. Belangrijk omdat onze buren uit Zulte-Waregem zonder enige druk spelen en op zoek zijn naar een trofee die tot de verbeelding spreekt.

Een primeur voor onze Club dus morgenavond om 20u , de Live-stream van de Scoooresuperleague competitiewedstrijd tegen Zulte-Waregem, vanuit het KAA Gent Oefencomplex te Oostakker. De wedstrijd wordt van commentaar voorzien door Jan Rummens en Heleen Jaques.

Met dank aan Ernst & Young, CM en Craft: partners met een hart ook voor de supporters. Surfen naar de website van de Gentenaar. Dichter bij mooi Voetbal kan je morgenavond 20u niet komen !

 

2018 - STAGE: Ernst & Young – Departement Computerwetenschappen

 

CM krijgt boete van 13.500 euro ondanks bijna perfect rappor... - Het  Nieuwsblad Mobile

Craft Sportswear