Dennis Moerman nieuwe T2 bij KAA Gent Ladies

Hammady Diallo liet donderdag aan de speelsters weten dat hij volgend jaar zijn activiteiten als T2 niet kan verder zetten omwille van werkomstandigheden. De Club dankt Hammady voor de ongebreidelde inzet die hij voor de Club had en die er mede voor zorgde dat de het eerste elftal nu nog meedoet voor alle prijzen.

Hammady blonk uit door zijn professionele kennis en au serieux, dit gekoppeld aan karaktereigenschappen die complementair waren aan deze van onze T1 Dave Mattheus. Uit zijn permanent streven om de speelsters op een hoger niveau te brengen zal de Club nog jaren

voordeel halen. Hammady was geen tafelspringer maar een stille harde werker, goed geïntegreerd in het team, waar je voor 200% kon op rekenen. Een man van daden.

Dit weekend besliste het bestuur dan opnieuw in zee te gaan met Dennis Moerman. De Club kende Dennis van zijn voetbalintelect en zijn strategisch en tactisch inzicht. De Club zag de metamorfose die Zulte Waregem het laatste jaar ondergaan heeft en zag daarin de hand van  Dennis Moerman. De Club wil met deze snelle opvolging aangeven dat ze verder wil investeren in kwaliteit en de Club verder wil uitbouwen tot een middenmoter op Europese schaal.

"Bij AA Gent Ladies vind ik een club terug met kwaliteit, ambitie, structuur en respect, wat voor mij toch enkele belangrijke parameters zijn om goed te kunnen functioneren. Ik ben dan ook bijzonder verheugd om daar opnieuw aan de slag te kunnen gaan. 

Sinds mijn eerste passage heeft de club een bijzonder grote evolutie gemaakt. Ik hoop alvast een positieve bijdrage te kunnen leveren teneinde opnieuw een stap voorwaarts te kunnen zetten."  liet Dennis weten.