De eerste van de 5 laatste transfers ... Anaïs Bey Tensamani !

Onze Club investeerst iedere dag opnieuw in de jeugd!  Van U10 tot en met U15 zijn er 8 ploegen die in de competitie wekelijks tegen de jongens spelen.

Onze Club investeert in talent! Vorige week konden we U met veel fierheid een lijst geven van toptalenten die de overstap naar KAA Gent Ladies maakten en volgend seizoen in tweede en eerste nationale uitkomen. Zij gaan morgen de deur naar de Superleague openduwen en doorgroeien naar hun hoogst mogelijke niveau. Zij werden één voor één door onze hoofdscout Michel Van Zieleghem geselecteerd op basis van hun wekelijkse prestaties, hun inzet, hun karakter , hun voetbal intelect en hun groeipotentieel.

Vandaag de eerste van de laatste vijf toptransfers : Anaïs Bey Tensamani.

Zij werd geboren in het prille begin van deze eeuw op 4 jan 2000 en speelde vorig seizoen voor Oud-Heverlee Leuven. Zij speelde een goed seizoen en was onder andere  mee verantwoordelijk voor de verrassende overwining van Leuven tegen Standard Luik. Zij staat bij Soccerway gecatalogeerd als "Midfielder" maar is multi inzetbaar. Zij was bereid om van school te veranderen en te verhuizen naar het Atheneum Voskenslaan te Gent omdat ze geloofde in het het sportief project van deze Club. Ook Dave Mattheus gelooft in haar : " Ze is een rasecht talent, een polyvalente en aanvallende speelster, creatief en beweegelijk, geprezen voor haar goede mentaliteit met nog veel groeimarge. "

Anaïs Bey-Temsamani die ook uitkomt voor de Belgian Red Flames U17 won op maandag 24 april 2017 in Brussel de ‘Lionne Belge’, de trofee die de beste speler van Arabische herkomst in de Belgische competitie bekroont. Zij is daarmee de opvolgster van Yasmina Benabid die vorig jaar de trofee won als speelster van RSC Anderlecht. Bij de mannen ging de trofee ‘Lion Belge’ naar Ishak Belfodil van Standard!