Dank Bootje.tv en A+ Consulting Dank Kris Cordier

“Sinds een viertal jaar is A+Consulting aanwezig als sponsor van een aantal voornamelijk Belgische vrouwenvoetbalploegen. Zo zijn wij vandaag onder de naam A+Consulting en Bootje.tv zichtbaar als shirtsponsor van KSK Heist (Super League), KAA Gent (Super League), YRKV Mechelen (tweede nationale), KSV Sottegem (eerste provinciale Oost-Vlaanderen) en FC Dames Ternat (U16). In het verleden hebben we verder nog een aantal zaalvoetbalploegen, alsook ploegen ondersteund die deelnemen aan de KKC. Tijdens de Beneleague periode waren er verder nog korte samenwerkingen met ADO Den Haag en Telstar IJmuiden.

Door omstandigheden zijn we spijtig genoeg verplicht geweest om een reorganisatie van de activiteiten door te voeren en ook te stoppen met de sponsoractiviteiten in België. Helemaal zal A+Consulting het vrouwenvoetbal niet de rug toekeren. Omdat het zwaartepunt van de toekomstige activiteiten in Frankrijk zal liggen, is er een (bescheiden) samenwerking aangegaan met AS Monaco Football Féminin.

Verder zouden we van deze gelegenheid gebruik willen maken om alle speelsters, bestuursploegen en vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal alle succes toe te wensen voor de toekomst.”

 

Kris had ons al een tijdje geleden medegedeeld dat hij ging stoppen. We wensen Kris van harte te danken voor zijn pioniersrol die hij speelde in het sponseren van het vrouwenvoetbal. Hij was een voortrekker en hij had een warm hart voor het vrouwenvoetbal waarin hij vooral de doorzetting en de inzet waardeerde. Kris je blijft uiteraard altijd welkom op onze Club en we kijken nu al uit naar een oefenmatch tegen de dames van AS Monaco.