CM NICKY EVRARD GIRLS CUP U14 & U16 - VERSLAG EN UITSLAGEN

Afgelopen zaterdag en zondag vond ons internationaal tornooi, de CM Nicky Evrard Girls Cup, plaats op Sportcentrum Neptunus in Wondelgem.

Zaterdag was een bewolkte dag maar zondag was zonovergoten, beide dagen waren echter warm en ideaal om buiten te vertoefen en naar topploegen en topmatchen te komen kijken, de toeschouwers hebben het zich zeker niet beklaagd! 

Onze vrienden van FC Metz moesten 4u in de bus zitten doch waren mooi op tijd voor hun eerste match. De dames van Jong STVV waren enthousiast en benieuwd om zich te meten met topploegen, de meisjes van Sportsworld Academy waren erop gebrand om na 2j tweedes geëindigd te zijn, deze keer wel de trofee mee naar huis te nemen,....

 

Nicky bracht zondagmorgen een bezoekje aan het tornooi en liet een paar gehandtekende keepershandschoenen achter die we op het einde van het tornooi uitgereikt hebben aan de beste keeper van het tornooi, Fien Gysemberg van Jong STVV.   Fien toonde veel lef en samenspel met de rest van het team, een echte leider en werd terecht uitgeroepen tot beste keepster door onze onafhankelijke jury.

 

 

Bij de U15 eindigden onze U15A als eerste in hun groep en onze U15B eindigden als 2e in hun groep dus ze moesten het in de halve kruisfinales helaas tegen elkaar opnemen. Het deed ons spontaan terugdenken aan de Beker van België dames en U13 waarin ook 2 ploegen van ons het tegen elkaar moesten opnemen. De match eindigde op 0-0 doch Gent B won op penalty's 3-2.

 

 

Een hartelijke dank aan alle deelnemers en al wie het mogelijk maakte om van dit tornooi een toptornooi te maken! Hieronder vind je de uitslagen en de deelnemende ploegen.

 

TOT VOLGEND JAAR IEDEREEN!