Chelsea Godier trekt naar KV Mechelen

Chelsea Godier trekt naar KV Mechelen

De Vlaams-Brabantse Chelsea Godier (18) zal volgend seizoen niet langer uitkomen voor KAA Gent Ladies. De middenveldster die ook in de verdediging uit de voeten kan, maakt na dit seizoen de oversteek naar KV Mechelen. Daar zal ze volgend seizoen samen met Chloë Van Mingeroet onder trainer Farid Goreishvand (ex-keeperstrainer bij KAA Gent Ladies) spelen.

Het nummer tien van de ploeg kwam medio 2021 over van KVC Westerlo. Dit seizoen kwam Godier zowel voor het eerste elftal als de beloften uit. Nu gaat Godier, die bekend stond als één van de lachebekjes van de groep, in Mechelen op zoek naar meer speelminuten op het hoogste niveau. “Ik heb me enorm geamuseerd in Gent. De ploeg was zeer hecht, een echt team”, blikt Godier terug op haar periode als Buffalo, “Ik kijk er dan ook al naar uit om volgend seizoen tegen hen te spelen. Dat wordt sowieso een fijn weerzien.”

“Chelsea was zeker één van de sfeermaakster van de ploeg”, stelt trainer Jorn Van Ginderdeuren, “Door zich altijd voor de volle 100% in te zetten op het trainingsveld heef ze zeker stappen gezet doorheen het seizoen. Ik hoop voor haar dat ze die progressie ook bij KV Mechelen kan verderzetten”, besluit de coach.

 

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!