Busverplaatsing voor halve finale Beker van België

Zoals iedereen ondertussen wel weet of opgevangen heeft, wij spelen de halve finale voor de Beker van België! De tegenstander in die halve finale is Genk Ladies. De match wordt gespeeld op vrijdagavond 13 april om 20u in Genk op het B-stadion van KRC Genk.

 

Voor deze belangrijke wedstrijd hebben wij een supportersbus gereserveerd. Deze bus met 50 passagiersplaatsen zal vertrekken ten laatste om 17u (afspraak ter plaatse om 16u45) aan de Park+Ride Gentbrugge, Land Van Rodelaan.

Opgelet: eens alle plaatsen ingevuld zijn, zal er geen mogelijkheid meer zijn om de verre verplaatsing naar Genk met de bus te doen. We voorzien slechts één supportersbus. Hopelijk volgt er nog een Finalewedstrijd op 26 mei, dan kunnen we meer bussen voorzien!

Voor wie wenst in te schrijven: graag via e-mail naar dominique.reyns@kaagentladies.be met vermelding van aantal personen en de namen van die personen. We vragen ook om op voorhand te betalen via overschrijving van € 15 per passagier op het rekeningnummer van KAA Gent Ladies: BE66 8939 4401 1543, met vermelding van “naam passagier + busverplaatsing naar Genk”.

 

Wij hopen op massale steun van jullie om ons naar de overwinning te schreeuwen! Een tweede bekerfinale op 2 jaar zou ons een enorme boost geven voor de Play-offs.

 

Tot dan!