Bodil van den Heuvel blijft een Buffalo

Bodil van den Heuvel blijft een Buffalo

De 20-jarige Nederlandse centrale middenveldster Bodil van den Heuvel heeft haar handtekening onder een nieuw contract bij KAA Gent Ladies gezet. Aan het begin van vorig seizoen kwam de Amsterdamse Van Den Heuvel over van Ajax. In bijna twee jaar bij blauw-wit groeide ze uit tot een van de dragende krachten op het Gentse middenveld. Daar komt nu een derde jaar bij.

“De sfeer en omstandigheden zijn hier heel goed”, stelt van den Heuvel, “Ik heb dan ook het gevoel dat ik mij hier ook het komende jaar nog verder kan ontwikkelen.” De Nederlandse kijkt met veel plezier terug op de afgelopen twee jaar waarin ze drie maal tot scoren kwam voor de Buffalo’s. “De eerste maanden was het wat wennen, maar nu voelt Gent echt als mijn thuis”, vertelt Van Den Heuvel.

Coach Jorn Van Ginderdeuren is opgetogen dat de perfect tweevoetige van den Heuvel ook volgend jaar voor KAA Gent Ladies uitkomt. “We kunnen alleen blij zijn dat een speelster met zo’n professionele mindset ervoor kiest om haar verblijf bij Gent te verlengen. Haar spelinzicht is ook een extra troef voor het team”, stelt hij. “Ik kijk er heel erg naar uit om komend seizoen zowel individueel als met het team mooie prestaties neer te zetten”, besluit de middenveldster.

 

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!