BELANGRIJK NIEUWS ivm de wedstrijd tegen EENDRACHT AALST

De wedstrijd in de SCOOORE SUPERLEAGUE van volgende vrijdag tegen EENDRACHT AALST zal voor beperkt publiek gespeeld worden.

De wedstrijd valt onder de nieuwe COVID regels die vanaf 1 september ingaan en waarvoor in open lucht maximaal 400 personen worden toegelaten, voor zover de afstandsregels kunnen worden grespecteerd.

Dit wil in ons geval zeggen dat er slechts een beperkt aantal zitplaatsen kunnen worden verkocht (naar schatting 100). De Club heeft beslist dat hierbij voorang zal gegeven worden aan de abonnees.

Abonnementen geven toegang tot alle competitiewedstrijden (dus geen bekerwedstrijden) van alle ploegen van de KAA Gent Ladies. Een abonnement kan aangekocht worden door het storten van 100 € op de rekening BE66 8939 4401 1543, met vermelding van Naam,

Voornaam en adres. Stort je 103 € dan wordt het abonnement naar huis opgestuurd, in het ander geval kan je het komen ophalen voor de wedstrijd. Het is zeker niet uitgesloten dat ook de volgende thuiswedstrijden nog onder deze regeling zullen vallen.

We danken U voor uw begrip.

Voor de wedstrijd is er voor max 50 personen mogelijkheid tot eten tegen de prijs van 20 € per persoon. Je kan kiezen tussen vol au vent van hoevekip of zalmfilet, beide met groenten en frietjes.

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!