20 Augustus 20u30 OUD-HEVERLEE LEUVEN

Nu vrijdag start de competitie in de SCOOORE Superleague.

Voor onze ploeg start de competitie met de TOPPER tegen OHL, de ploeg die het RSC Anderlecht erg lastig kan maken dit seizoen.

Ook de Leuvense voorbereidingswedstrijden zagen er, wat het resultaat betreft, ook mooier uit dan de onze tegen Reims,ISSY en PSV. We zullen sterk uit onze pijp moeten komen willen we het de Kooeienschieters moeilijk maken,  maar we geven ons zeker niet op voorhand verloren.

Massale steun van onze supporters zou al heel wat kunnen helpen, iedereen is welkom. Het is in open lucht en we zijn met minder dan 5.000.

Voor de wedstrijd is er onze food-formule en op het menu (vanaf 19u) staat:

 

-        kippenbrochette

OF

-        Tongrolletjes à l’Ostendaise

 

dit alles vergezeld van een slaatje en frietjes. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft van de prijs.

 

De inkomprijs voor deze wedstrijd bedraagt 10 EURO. Eigen speelsters komen gratis binnen, op voorwaarde dat ze in clubkledij aanwezig zijn. Abonnementen zijn vanaf vrijdag beschikbaar aan de kassa. Voor 100 EURO per seizoen kunnen alle thuiswedstrijden van de competitie bekeken worden van Superleague, Beloften (1ste Nationale) en Jonge Beloften (2de Nationale). De abonnementen van vorig seizoen worden kosteloos verlengd. Abonnementen kunnen bij Dominique.Reyns@kaagentladies.be aangevraagd worden.