14de BBQ op 22,23 en 24 September 2017

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 September gaat voor 14de keer onze traditionele BBQ door ten voordele van de Club. Place to be is het Neptunus stadion in de Botestraat 98c te Wondelgem.

Aanvang op vrijdag en zaterdag vanaf 18u30, zondag vanaf 11u30.

Na het succes van het steakfestijn vorig jaar doen we opnieuw een beroep op Traiteur Dauwe uit Laarne omdat kwaliteit nu eenmaal zeer belangrijk is.
BBQ worst, varkenshaasje en scampi's worden vergezeld door een groentebuffet: Gemengde sla, Belgische tomaat in kwartjes, verse geraspte wortels, komkommer salade met dressing, witte kool in vinaigrette met rozijntjes en appels, rode kool met fijne groentjes in een vinaigrette, knolselder in de honing vinaigrette, aardappelsalade, pasta salade, rijst, wit & bruin brood en een keuze uit koude en warme sauzen. 

We verwelkomen U graag vanaf 18u30 op vrijdag, zaterdag en vanaf 11u30 zondag. De prijs voor dit heerlijk late summer festijn is € 20 per volwassene en € 10 voor de kinderen, waarvan de opbrengst voor de volle 100% naar de werking van de Club gaat. Vooraf inschrijven is aangeraden en je kan vanaf vandaag kaarten kopen bij al onze speelsters en trainers. We zorgen er dan maximaal voor dat groepen kunnen samenzitten.

Inschrijven via ons formulier