WIJN- EN CAVAVERKOOP TEN VOORDELE VAN ONZE CLUBWERKING

Sluit 2021 af met een lekker glaasje wijn of bubbels!


Ten voordele van onze clubwerking verkopen we lekkere Franse wijnen
van het wijnbedrijf Les Colinnes du Bourdic.

Het wijnbedrijf ligt ongeveer 25 kilometer ten noord-westen van Nîmes. Bourdic wordt momenteel tot de top van de Zuid-Franse wijnproducenten gerekend.

Eén en ander wordt bevestigd door reeksen medailles op nationale concoursen zoals Parijs en de Vinalies en lokale concoursen zoals Languedoc-Roussillon, Var en Provence, Gard etc. Maar ook vele Awards bij de verkiezing van “100 beste VdP d’Oc in Nederland en België” ..


U kan kiezen tussen 3 verschillende wijnen (Chardonnay, Merlot, Rosé). Daarnaast is er ook een cava beschikbaar. Meer info kunt u hier terug vinden.

De wijnen worden aangeboden aan € 7,5* per fles (45€ / doos). Cava is verkrijgbaar aan € 10 per fles.

Bestellen kan tot en met 10 december via onderstaand formulier. Gelieve het correcte bedrag over te schrijven op het rekeningnummer BE66 8939 4401 1543 met als mededeling uw naam, voornaam en telefoonnummer.

Afhaaldata zijn zaterdag 11 december van 14 tot 17u te Neptunus Wondelgem, zaterdag 18 december van 11 tot 13u op het oefencomplex KAA Gent te Oostakker of na afspraak met een van onze bestuursleden . Uiterste besteldatum 10 december.


 

* Kleine prijsstijging vanwege verhoogde aankoopprijs


KAA GENT LADIES bedankt U voor uw steun!

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!