<p>Nieuws over de jeugdploegen</p>

PAASSTAGE 2019-2020

Dit jaar gaat de Paasstage door op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 april 2020. De stage is voorbehouden voor meisjes U9 tem U13, dus geboren tussen 2010 en 2005. De stage gaat door op Sportcentrum Neptunus, Botestraat 98C, 9032 Wondelgem. 

3 dagen lang krijgt je dochter professionele begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde trainers! We focussen op

  • oog-, hand - en voetcoördinatie
  • passeerbewegingen
  • handelingssnelheid
  • balgevoel
  • traptechniek 1 tegen 1 - 2 tegen 1

 

Allerheiligenstage 2019 - VOLZET

Met trots kunnen wij jullie melden dat de stage VOLZET is!

KAA GENT Ladies organiseert dit seizoen ook een allerheiligenstage op 28, 29 en 30 oktober 2019! De stage gaat door op Sportcentrum Neptunus, Botestraat 98C, 9032 Wondelgem

 

De stage is voorbehouden voor meisjes U9 tem U13, dus geboren tussen 2010 en 2005. Ook speelsters niet bij KAA Gent aangesloten kunnen aan deze stage deelnemen

 

Lekker Lekker - Truffels

Na de succesverkoop van de vorige jaren, organiseert de Jeugd van KAA Gent Ladies een Eindejaars/Nieuwjaars-Truffelverkoop.  Om meer dan 120 meisjes wekelijks te laten trainen en spelen, zijn uiteraard financiële middelen nodig. 

Voor de democratische prijs van 8 EURO kan je bij onze jeugdspeelsters, delegees of trainers een doos truffels kopen van 375 gram.

Een zoetigheidje om jezelf of iemand anders te verwennen en tegelijkertijd onze jeugdwerking te steunen, lijkt ons dan ook het ideale Nieuwjaarsgeschenk!

U12 wint de Topshelf League!

Ook dit seizoen namen we deel aan de Topshelf BeNe League, georganiseerd door Girls Soccer Nederland, in samenwerking met de hoofdsponsor Topshelf. Deze internationale competitie brengt teams uit Nederland en Belgie samen. 

De competities U12, U14 en U16 bestaan uit zes teams die gedurende het seizoen op tien zondagen een compleet programma spelen en is bedoeld als extra uitdaging voor de meest talentvolle meisjesteams uit Nederland en Belgie waarbij ze zich kunnen meten met meisjes van dezelfde leeftijdscategorie.

Wedstrijdschema's CM NICKY EVRARD GIRLS CUP 2018

Komend weekend gaat ons internationaal tornooi CM NICKY EVRARD GIRLS CUP door. ADO Den Haag, VV Alkmaar, MTO DE Kempen, Jong STVV, Zulte Waregem, FC Metz, Kontich, Sportsworld Academy en Futuro Girls tekenen present. Dankzij de CM http://www.cm.be en De Sportdienst Stad Gent http://www.stad.gent/sport kunnen we er een mooi tornooi van maken.

 

Dit is DE kans om het toekomstig talent nu al aan het werk te zien! Wees erbij!

Hieronder de wedstrijdschema's voor zaterdag en zondag:

 

 

Internationaal Paastornooi Zulte Waregem

Onze U16 wonnen op zaterdag 31 maart het Internationaal Paastornooi op Zulte Waregem. Ze wonnen met 1-0 tegen Anderlecht, met 2-0 tegen DSVP, met 1-0 van HDMV, speelden 0-0 gelijk tegen Footuro girls en wonnen met 1-0 tegen Ojc Rosmalen. De halve finale wonnen ze met penalties van Top Sport World Academie. De finale wonnen we met 1-0 van Kontich en kroonden zich tot verdiende winnaar.

Faye Lammertijn werd tot beste keepster U16 verkozen. Proficiat Faye!

JEUGD IN DE KIJKER - Bekermatchen U13

De loting op 18 oktober wees uit dat onze U13B het moesten opnemen tegen City Pirates en onze U13A moesten naar Zulte Waregem.

City Pirates heeft ondertussen forfait gegeven wegens een tekort aan speelsters dus onze U13B stoten door sowieso door naar de volgende ronde. De match tussen Zulte en U13A werd gespeeld op zaterdag 13 maart om 10u.

 

De meisjes U13 van KAA Gent Ladies slaagden er in navolging van onze U15, te winnen op Zulte Waregem. ze zetten Zulte opzij met 1-2.

375 gr truffels voor onze jeugdwerking

Je kan ze kopen aan € 8 per doos bij speelsters, trainers en bestuur.

Je kan ze vanaf 13/12/2017 afhalen in één van onze kantines, Dracenastraat Gent of Botestraat Wondelgem of voor aanvang van de Superleaguewedstrijden in de maand December.

Tegen een meerprijs van € 10 (voor het vervoer) en een bestelling van minimum 12 dozen worden ze thuis gebracht in een straal van 40 km rond Gent. Gebruik om de afstand te berekenen http://aardrijkskunde.dbz.be/kaarten/cirkelsopdekaart.html  .

Pages