Nieuws voor het geheel van de ckub

Afgelasting talentendag

Beste speelster(s)
Beste ouder(s)

We hebben zo lang mogelijk gewacht maar gezien de huidige weersomstandigheden hebben we beslist om de talentendag deze voormiddag toch te annuleren.

We bedanken alle ingeschreven speelsters en nemen nog verder contact op om een nieuwe datum vast te leggen.

Alvast bedankt voor het begrip.

 

Schrijf je in voor onze talentendag!

KAA Gent Ladies organiseert op zondag 16 februari 2020 haar jaarlijkse talentendag voor meisjes, dit keer zijn de meisjes geboren tussen 2004 en 2013 aan de beurt.

De talentendag gaat door van 9u30 tot 12u op Neptunus, Botestraat 98C, 9032 Wondelgem.

UPDATE: INSCHRIJVINGEN GESLOTEN.

We kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Het trainersteam van KAA Gent Ladies

 

 

Maak kennis met KAA GENT LADIES

In de loop van het seizoen organiseert de sportieve cel van KAA Gent Ladies meerdere kennismakingsmomenten waarop trainingen worden aangeboden onder leiding van onze hoofd- en jeugdtrainers.

Tijdens deze momenten maak je kennis met de club en haar speelsters en ervaar je hoe er gewerkt en getraind wordt.

Wens je graag kennis te maken met onze club? Dat kan! Gelieve onderstaand formulier in te vullen en dan contacteren we je zeker en vast.

Tot binnenkort!

 

Maak kennis met KAA Gent Ladies!

In de loop van het seizoen organiseert de sportieve cel van KAA Gent Ladies meerdere kennismakingsmomenten waarop trainingen worden aangeboden onder leiding van onze hoofd- en jeugdtrainers. Tijdens deze momenten maak je kennis met de club en haar speelsters en ervaar je hoe er gewerkt en getraind wordt.
 
Wens je graag kennis te maken met onze club? Dat kan! Klik hier om het inschrijvingsformulier in te vullen en dan contacteren we je zeker en vast.

STEAKFESTIJN 2019

Het weekend van 3 tem 5 mei organiseren we opnieuw ons jaarlijks Steakfestijn. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei verwelkomen we jullie vanaf 18u, op zondagmiddag 5 mei vanaf 11u30.

Voor de democratische prijs van €20/p.p. krijgt u à volonté steak of zalm voor wie geen vlees lust en dit met saus, frietjes en salade! Voor de kleinsten onder ons zijn er balletjes in tomatensaus voorzien, uiteraard ook met frietjes.

FINALES BEKER VAN BELGIË OP PAASMAANDAG

Zowel onze U16 als ons eerste Elftal staan verdiend in de finales van de Beker van België. De U16 bekampen de Yellow Flames, het talententeam van de KBVB, gesteund door Voetbal Vlaanderen, de Superleague treedt aan tegen Standard Fémina, de bekerwinnaar van vorig seizoen!

De wedstrijd van de U16 gaat van start om 12u15, de Superleague begint om 16u aan hun wedstrijd.

Beide matchen worden gespeeld in de thuishaven van FC Dender, het Van Roystadion, Stadionlaan 5, 9470 Denderleeuw.

Jaarlijkse KAA GENT LADIES-Quiz

Vrijdag 15/02 strijden de ploegen om de 1e prijs in de jaarlijkse KAA GENT-Ladies quiz!

Dit jaar werd als locatie De Zulle in Wondelgem gekozen, deze locatie maakt het iets makkelijker om onze quiz te organiseren en de mensen te laten plaatsnemen.

Deuren gaan open om 19u30, de quiz zelf begint om 20u. Inschrijvingsgeld is amper 20 euro per ploeg en er mogen max. 4 deelnemers in 1 ploeg zitten, dat is amper 5 euro per persoon, een peulschil!

 

Inschrijven kan via dominique.reyns@kaagentladies.be

 

Nieuwe clubarts bij KAA GENT LADIES

Wij zijn trots jullie onze nieuwe Clubarts, Frederike Carton, voor te stellen! Frederike werd bereid gevonden om ons team te versterken en zal ten dienste staan van alle speelsters.

 

 

De speelsters kunnen bij Frederike terecht op volgende dagen:

-          maandag op Neptunus vanaf 16u30 tot 19u15 (vanaf begin november 2018);

Pages