<p>Nieuws over de superleage</p>

Transfernieuws #1: welkom terug Emma!

KAA Gent Ladies bevestigt de komst van Emma Van Britsom, die na een seizoen Club Brugge / Club YLA terug in blauw-witte kleuren te zien zal zijn.

Emma is een polyvalente middenvelder met een stevig schot in de benen die in het verleden als Buffalo al een titel en een beker van België op haar naam mocht schrijven.

De club wenst Emma alvast heel veel succes toe in het komende voetbalseizoen!

Jeugdtalenten zetten stap naar A-kern!

KAA Gent Ladies meldt met trots de doorstroom van vier jeugdige talenten naar de A-kern.

Féli Delacauw en Imani Prez maakten het voorbije seizoen al een geslaagd debuut in het eerste elftal en konden zo reeds proeven van de Super League. Lyndsey Van Belle en Emilie Claerbout komen over van de beloften.

De doorstroom van deze speelsters is ook een pluim op de hoed van onze jeugdwerking, die er in slaagt om meer en meer speelsters klaar te stomen voor het werk op het hoogste niveau.

We wensen Féli, Imani, Lyndsey en Emilie alvast veel succes in het komende seizoen!

Contractverlengingen 20-21

Met trost kondigen we aan dat Nicky Evrard, Anouk van der Klooster, Shari Van Belle, Chloé Vande Velde, Fran Meersman en kapitein Silke Vanwynsberghe ook volgend seizoen onze blauw-witte kleuren zullen verdedigen! 

KAA Gent Ladies en haar staf kijken alvast uit naar de vele (sportieve) hoogtepunten die we samen ongetwijfeld gaan beleven!

 

Uitgaande transfers 20-21

KAA Gent Ladies nemen afscheid van Elena Dhont, Kassandra Missipo, Marith De Bondt, Amber De Priester, Ella Vierendeels, Jassina Blom, Lenie Onzia, Amber Maximus, Tine Schryvers, Eva Castaño, Tine Lemmens, Nina Stapelfeldt, Romy Camps, Nicole Studer, Marie Minnaert, Nicky Van den Abbeele, Lotte De Wilde en Faye Lammertijn.

Tombola Armada Ganda

Afgelopen zondag werd er een tombola georganiseerd door Armada Ganda, hieronder vinden jullie de uitslag. Wie zijn/haar prijs nog niet heeft afgehaald, kan die morgen voorafgaand aan onze wedstrijd tegen Club Brugge afhalen, je mag vragen naar Patrick De Smedt. Vergeet je bewijsje/ticketje niet!

 

Ook Gent A stoot door naar volgende ronde Beker van België

De eerste hindernis op weg naar de derde finale in vier jaar tijd is genomen! Een 4-1 overwinning gisterenavond plaveide de weg naar de volgende ronde. Een bijna bomvolle tribune op het oefencomplex van KAA Gent gisterenvond zag de vrouwelijke buffalo´s de overwinning pakken. De eerste helft ging prima van start met na een vijftal minuten al een eerste goal van Marie Minnaert maar nadien kwam Gent in de eerste helft niet meer tot scoren. Pas in de tweede helft konden ze de blauw-zwarte dames definitief uittellen.

Kalender Play-Off I

Op woensdag 17/04/2019 gaat Play-Off I in de Superleague van start!

KAA Gent Ladies moet eerst op bezoek bij Standard Fémina, het zwarte beest in de competitie en tevens ook de andere bekerfinalist van de Beker van België!  Onze thuismatchen worden gespeeld op het Oefencomplex van KAA Gent, Eikstraat 85A, 9041 Oostakker.

Onze achterstand op RSCA dames bedraagt amper 5 punten, dit kan dus snel veranderen en we kunnen alle steun gebruiken! Inkom voor een match van de KAA Gent Ladies is slechts €8, peanuts dus!

Internationale week voor U19 en Red Flames

Het zal weer wat stiller zijn deze week op training van de Super League! Maar liefst 7 speelsters vertrekken vandaag naar de nationale ploeg! Marie Minnaert, Mariam Abdulai Toloba, Lowiese Seynhaeve, Shari Van Belle, Tiffanie Vanderdonckt en ella Vierendeels vertrokken gisteren naar Finland voor de Eliteronde van het EK met de U19 en Kassandra Missipo zit in de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden van de Red Flames tegen Portugal en Italië.

Pages