Het bestuur volgt opleiding

Het bestuur van deze Club volgde deze week opleiding. Op basis van een bij de trainers gehouden peiling, waarbij de scores voor ruimte voor autonomie, binding met de Club en competentie, varieerden tussen 6,1 en 6,5 op 10 zat het bestuur deze week samen met M-factor. M-factor is gespecialiseerd bij het ondersteunen van motiverend besturen voor alle types van sportclubs. (www.mfactor.be)

Aanwezig waren volgende bestuurders: Dominique Reyns, Patrick De Smedt, Donald Maes, Christiaan Heemeryck, Mia Vermeersch, Kaj Geenen en Sven Vercauter en niet op de foto Peter Ooms. Verontschuldigd waren Ankie De Wilde, Laura De L'Escaut, Gaston Sergeant en Didier Reyns.

Een opvolgsessie wordt voorzien. De lessen werden getrokken en acties worden gepland was de boodschap van onze voorzitter Dominiqie Reyns na deze leerrijke en verhelderende sessie. De toekomst is blauw en wit.

PS Het bestuur zijn een groep vrijwilligers, vrienden en vriendinnen die zich het dagelijks bestuur van KAA Gent Ladies actief aantrekken. En er kan er altijd nog eentje  bij ... klopje op de deur van Dominique Reyns is voldoende.