Steakfestijn September 2019

Dit jaar organiseert KAA GENT LADIES opnieuw een Steakfestijn. Ook dit jaar serveren we zalm voor de niet-vleeseters en balletjes in tomatensaus voor de kleinsten onder ons (onder 12j).

Zalm en steak zijn verkrijgbaar aan € 20 p.p. en de balletjes voor de kindjes zijn aan € 10 p.p. Er zijn frietjes en een koud buffet voorzien om bij de steak en de zalm te serveren.

Doordat De Zulle niet vrij was eind april-begin mei, hebben we besloten de BBQ en het Steakfestijn te wisselen. Dit weerhoudt er ons niet van er een knaller van te maken en opnieuw vlees en vis van hoge kwaliteit aan te bieden. Slagerij/Traiteur Dauwe uit Laarne zorgt ook dit jaar voor de catering, dit wordt opnieuw een smulfestijn! Bezoek zeker hun site om te zien wat zij allemaal aanbieden: http://www.slagerijtraiteurdauwe.be/ of volg hen op facebook om steeds de laatste nieuwtjes als eerst te weten: https://www.facebook.com/Slagerij-Traiteur-Dauwe-1530762163617605/

 

Inschrijven kan via het formulier op de site =>  https://kaagentladies.be/nl/content/steakfestijn2019 en dit kan tot de vrijdag van het steakfestijn zelf doch liefst iets vroeger zodat we goede afspraken kunnen maken met de traiteur.