Meisjes aan de macht!

Zondag 11 november was Sportcentrum Neptunus, thuishaven van KAA Gent Ladies en SV Wondelgem, het toneel voor de allereerste Elk Talent Telt -dag, exclusief voor meisjes! Met Elk Talent Telt werden eerder al gemixte tornooitjes georganiseerd, meestal aan het begin van het seizoen. Er werd echter nog nooit een georganiseerd exclusief voor meisjes. Afgelopen zondag was het dan zover!

 

Dankzij de KAA GENT Foundation werd een project opgestart om meisjesvoetbal in Gent en omstreken te promoten binnen het Elk Talent Telt-partnership. Er werd recent een meisjeswerking opgestart bij onze partnerclubs HT Zwijnaarde en JAGO. Het is de bedoeling dat we op termijn partnerclubs bijkrijgen, alles in het kader van de promotie van meisjesvoetbal want ja hoor, Ook Meisjes Kunnen Voetballen!!

 

 

 

Vrouwenvoetbal zit in heel Europa in de lift. Ook in België wil men er werk van maken, en dan zeker in Gent. Onder het motto 'Elk talent telt' gaan ze voluit bij de Buffalo's en in de stad Gent.

De KAA Gent Foundation kwam - binnen het Elk Talent Telt-partnerschap - met een project om meisjesvoetbal in Gent een extra boost te geven.

Vorig seizoen werd al een meisjeswerking opgestart bij HT Zwijnaarde en JAGO St-Amandsberg, over een termijn van drie jaar moeten dat zes partnerclubs worden.

De KAA Gent Ladies krijgen een centrale rol in het idee van de KAA Gent Foundation. In dat kader werd er dit weekend ook al een meisjestoernooi georganiseerd.Read more: https://www.vrouwenvoetbalkrant.be/nieuws/lees/2018-11-12/elk-talent-telt-kaa-gent-zet-vol-in-op-meisjesvoetbal-vanop-jonge-leeftijd#ixzz5X0kZvQsG

Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen

KAA Gent Ladies, de grootste meisjes- en vrouwenvoetbalclub van het land!