Alsan steunt vrouwen in de sport

Alsan steunt vrouwen in de sport

Dicht bij de mensen staan en genieten, daar hecht Alsan veel belang aan en dit uit zich dan ook in het sponsorbeleid: sport, gezond, positief, fit, goed in je vel voelen, genieten,..
Het beleid gaat ook verder dan louter financiële steun. Als actieve, loyale en maatschappelijk betrokken onderneming bouwt Alsan een langetermijnrelatie uit met haar partners.
Op sportief vlak richt Alsan zich vooral naar de vrouwen in de sport. En vooral die sporten waar het ‘grote publiek’ nog niet helemaal voor open staat. Dames die uitblinken in dergelijke disciplines hebben het vaak moeilijk om voldoende budget bij elkaar te krijgen om op topniveau te kunnen meedraaien. Daar wil Alsan iets aan doen.

Kaa Gent Ladies
Komend voetbalseizoen staat Alsan steunt met veel plezier KAA Gent Ladies. De meisjes en vrouwen in Vlaanderen de gelegenheid geven om voetbal te kunnen spelen op topsportniveau in combinatie met hun studies, zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen. Daar staan wij met Alsan volledig achter. Hun gedrevenheid en energie is bewonderingswaardig.
Dichter bij mooi voetbal kan je niet komen.

Over Alsan
De zelfstandige Alsan-dealers hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van badkamers, keukens en energievoorziening. Kies je voor Alsan? Dan kies je voor kwaliteit en vertrouwen. Jij kan rustig genieten terwijl onze interieurspecialisten je begeleiden bij het van A tot Z realiseren van je droomproject in de badkamer, temperatuurcomfort in je woning of het optimaliseren van je energiefactuur.

Bovendien vind je bij Alsan al het nodige materiaal om je project af te werken waaronder enkele exclusieve Alsan merken. Daarnaast wordt je in contact gebracht met een gekwalificeerd installateur of ben je meteen samen met je vakman welkom. Want de realisatie van een droom vraagt om een perfecte installatie! Ook voor een feilloze levering in functie van de gemaakte afspraken, kan je op Alsan rekenen

De website : http://www.alsan.be/